Meer resultaten voor opleiding politie betaald

opleiding politie betaald
Wat verdien je? Lokale Politie Antwerpen.
Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets. Benieuwd hoeveel je als inspecteur van politie verdient aan het begin van je carrière, na 1 jaar en na 6 jaar dienst? Een inspecteur van politie mag rekenen op een maandelijks nettoloon van.: Aspirant tijdens opleiding.
Hoeveel verdien je bij de politie? Vacature.com.
De opleiding tot politieman of vrouw duurt één jaar. Daarna kan je als agent carrière beginnen maken en het misschien wel tot commissaris schoppen. Maar wat verdient een beginnend agent eigenlijk? En welk loon mag je als commissaris maandelijks verwachten? Toon me alle jobs bij de politie.
De problemen van de politie-opleiding Gazet van Antwerpen.
De aspirant werd immers tijdens de gehele opleiding betaald, waardoor hij al veel geld heeft gekost. Kortom, dit systeem leidt er toe dat 98% van de aspiranten slaagt, wat zeer veel is. Wie slaagt wordt onmiddellijk als inspecteur of hoofdinspecteur benoemd en krijgt een certificaat" géén diploma, waarmee hij/zij alleen bij de politie kan werken.
Loon tijdens opleiding Politieforum.be.
dus dit is ook al tijdens de opleiding dat je wordt betaald? Functioneel parcours: Geslaagd! Medische: Eind januari 2013 bijkomend onderzoek. Selectiecommissie: In afwachting van uitnodiging. Politie Berichten: 2516 Lid geworden op: 14 jan 2003, 1902: Locatie: t Waasland. Re: Loon tijdens opleiding.
Hoe word je agent? Het Nieuwsblad.
Tine Hollevoet van de federale politie: Je moet eerst slagen in selectieproeven nog steeds een groot struikelblok en vervolgens een opleiding volgen aan een politieschool. Een opleiding tot agent dat zijn de vroegere hulpagenten duurt vijf maanden. Een opleiding tot politie-inspecteur duurt een vol jaar.
Rekrutering.
De betaalde basisopleiding van de Inspecteurs van de Politie duurt 12 maanden en bestaat uit een beroepsopleiding in een politieschool, waar de aspiranten de nodige professionele vaardigheden verwerven voor de uitvoering van hun latere opdrachten. Gedurende hun opleiding verrichten de inspecteurs 3 stages.

Contacteer ons