Zoeken naar opleiding politie betaald

opleiding politie betaald
Wat verdien je? Lokale Politie Antwerpen.
Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets. Benieuwd hoeveel je als inspecteur van politie verdient aan het begin van je carrière, na 1 jaar en na 6 jaar dienst? Een inspecteur van politie mag rekenen op een maandelijks nettoloon van.: Aspirant tijdens opleiding.
Loon tijdens opleiding Politieforum.be.
dus dit is ook al tijdens de opleiding dat je wordt betaald? Functioneel parcours: Geslaagd! Medische: Eind januari 2013 bijkomend onderzoek. Selectiecommissie: In afwachting van uitnodiging. Politie Berichten: 2516 Lid geworden op: 14 jan 2003, 1902: Locatie: t Waasland. Re: Loon tijdens opleiding.
Straks ook agent zonder brevet van politieschool VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
Ten tweede moeten studenten die niet de volledige politie-opleiding hebben gevolgd, agent kunnen worden. Want die mensen met competenties die de politie goed kan gebruiken, worden nu verhinderd om via de zijkant in te stromen, stelt Vastmans vast. Om agenten een volwaardig diploma te kunnen geven en om zij-instroom uit andere opleidingen mogelijk te maken zal de politie-opleiding geïntegreerd moeten worden in de bachelor-masterstructuur van de hogescholen en universiteiten. Probleem daarbij is dat de studieduur niet dezelfde is. Agenten studeren een tot meerdere jaren aan de politieschool, als ze officier worden; een bacheloropleiding duurt minimaal drie jaar. Op dit moment wordt erover nagedacht hoe de politieopleiding daaraan kan worden aangepast. En los van de studieduur is er nog het probleem van de betaling: een agent in opleiding wordt van dag één betaald.
Selectieprocedure Lokale Politie Antwerpen.
Meer informatie over de opleiding lees je op de website van Campus Vesta, het provinciaal opleidingscentrum voor politiepersoneel in Ranst. Na de opleiding tot inspecteur pas je al wat je hebt geleerd toe tijdens een intensieve praktijkstage van 6 maanden bij Lokale Politie Antwerpen.
Hoeveel verdien je bij de politie? Vacature.com.
De opleiding tot politieman of vrouw duurt één jaar. Daarna kan je als agent carrière beginnen maken en het misschien wel tot commissaris schoppen. Maar wat verdient een beginnend agent eigenlijk? En welk loon mag je als commissaris maandelijks verwachten? Toon me alle jobs bij de politie.
Rekrutering.
De betaalde basisopleiding van de Inspecteurs van de Politie duurt 12 maanden en bestaat uit een beroepsopleiding in een politieschool, waar de aspiranten de nodige professionele vaardigheden verwerven voor de uitvoering van hun latere opdrachten. Gedurende hun opleiding verrichten de inspecteurs 3 stages.

Contacteer ons