Resultaten voor opleiding pedagogiek

opleiding pedagogiek
Hbo-opleiding Pedagogiek.
Met laatstgenoemde specialisatie word je opgeleid tot leraar in sociaal-agogische vakken op mbo-spw opleidingen. Het verschil tussen Pedagogiek en een opleiding als Sociaal-Pedagogische Hulpverlening SPH is dat Pedagogiek zich uitsluitend richt op kinderen en opvoeders, terwijl SPH zich ook op andere doelgroepen richt.
Universiteit Gent: Bachelor of Science in de pedagogische wetenschappen pedagogiek en onderwijskunde.
Pedagogische vaardigheden worden tijdens de opleiding zelf bijgebracht maar je hebt nu al een levendige belangstelling voor anderen: voor kinderen en ouderen, voor individuen en groepen en voor het hele maatschappelijk gebeuren. Geduldig kunnen omgaan met de diverse doelgroepen is een basisvaardigheid. Pedagogiek als wetenschappelijke discipline is in eerste instantie begaan met de objectiviteit van de waarneming.
Opleiding Pedagogiek Cursus als Thuisstudie NHA.
Tijdens de opleiding Pedagogiek wordt een voorbeeldgezin gevolgd om de lesstof te laten aansluiten bij jouw eigen praktijksituatie het opvoeden van kinderen op welke wijze dan ook. Daarnaast zul je relevante artikelen en andere praktijkvoorbeelden in de lessen zien terugkomen.
Bachelor Pedagogiek voltijd hbo-opleiding Fontys.
Na het tweede jaar van de opleiding Pedagogiek kun je je eigen accenten leggen door middel van je minorkeuze, stage en leereenheden. Met je medestudenten zoek je naar oplossingen voor vragen of problemen uit de praktijk. Je werkt hieraan door middel van projecten, daarnaast volg je hoor en werkcolleges en trainingen.
Vind een opleiding VDAB.
U bent hier. Vind een opleiding. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. Online leren: vernieuwd aanbod! Ken je onze gratis online cursussen al? Sinds kort hebben we een aantal nieuwkomers in ons aanbod.
BRU45.
Opleidingen Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen Universiteit Gent.
Klinische psychologie studiekiezer. Theoretische en experimentele psychologie studiekiezer. Pedagogische Wetenschappen, met afstudeerrichtingen.: Pedagogiek en onderwijskunde studiekiezer. Psychologie, met afstudeerrichtingen.: Bedrijfspsychologie en personeelsbeleid studiekiezer. Klinische psychologie studiekiezer. Theoretische en experimentele psychologie studiekiezer. Eenjarige master in Sociaal Werk studiekiezer. Over de opleiding.
Onderwijskiezer.
Pedagogische wetenschappen: Orthopedagogiek Master HO. Pedagogische wetenschappen: Pedagogiek en onderwijskunde Master HO. Pedagogische wetenschappen: Sociale en culturele pedagogiek Master HO. Zoek of er een opleiding is op de website van VDAB. Hoe zit het met dit beroep op de arbeidsmarkt?

Contacteer ons