Zoeken naar opleiding pedagogiek

opleiding pedagogiek
Pedagogiek Bachelor voltijd NHL Stenden.
Pedagogiek, Bachelor, deeltijd. Home / Vind jouw opleiding / Pedagogiek. B Pedagogiek, Bachelor, voltijd. Je bent geïnteresseerd in kinderen, jeugdigen en opvoeders. Jij gunt ieder kind een kansrijke toekomst, daarom draag jij als pedagogisch specialist graag bij aan hun ontwikkelingskansen.
Universiteit Gent: Bachelor of Science in de pedagogische wetenschappen pedagogiek en onderwijskunde.
Pedagogische vaardigheden worden tijdens de opleiding zelf bijgebracht maar je hebt nu al een levendige belangstelling voor anderen: voor kinderen en ouderen, voor individuen en groepen en voor het hele maatschappelijk gebeuren. Geduldig kunnen omgaan met de diverse doelgroepen is een basisvaardigheid. Pedagogiek als wetenschappelijke discipline is in eerste instantie begaan met de objectiviteit van de waarneming.
Pedagogiek voltijd Nijmegen HAN.nl.
Wat kun je straks met de opleiding Social Work? Wil je Pedagogiek in deeltijd studeren? Als je kiest voor de deeltijdopleiding Pedagogiek dan vorm je samen met studenten van de andere Sociale Studies Deeltijd Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en Sociaal Pedagogische Hulpverlening een klas.
HBO Pedagogiek volg jij flexibel bij Hogeschool NTI!
Schrijf je dan in voor een korte opleiding op hbo-niveau, zoals een hbo-programma. Wettelijk erkend hbo-getuigschrift Pedagogiek. HBO Pedagogiek van Hogeschool NTI is door de NVAO geaccrediteerd en voldoet daarmee aan de meest recente kwaliteitseisen van het Ministerie van OCW. Na afronding van HBO Pedagogiek ontvang je het wettelijk erkende hbo-getuigschrift Pedagogiek.
Bachelor Pedagogiek voltijd hbo-opleiding Fontys.
Na het tweede jaar van de opleiding Pedagogiek kun je je eigen accenten leggen door middel van je minorkeuze, stage en leereenheden. Met je medestudenten zoek je naar oplossingen voor vragen of problemen uit de praktijk. Je werkt hieraan door middel van projecten, daarnaast volg je hoor en werkcolleges en trainingen.
Vind een opleiding VDAB.
Menu Home Jobs Opleidingen Mijn loopbaan. Contact Help Werken bij VDAB Over VDAB Cijfers Blogs Pers MagEzine. Mijn Loopbaan Log in op Mijn Loopbaan. Vacatures en sollicitaties. U bent hier. Vind een opleiding. Log in op Mijn Loopbaan Schrijf je in als werkzoekende.
HBO Pedagogiek.
Binnen het praktische deel van je Pedagogiek opleiding leer je hoe je kinderen kunt coachen en begeleiden bij activiteiten zoals spelen. In tegenstelling tot andere hbo-opleidingen, loop je bij Pedagogiek al als eerstejaar en tweedejaars een dag in de week stage.
Opleidingen Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen Universiteit Gent.
Klinische psychologie studiekiezer. Theoretische en experimentele psychologie studiekiezer. Pedagogische Wetenschappen, met afstudeerrichtingen.: Pedagogiek en onderwijskunde studiekiezer. Psychologie, met afstudeerrichtingen.: Bedrijfspsychologie en personeelsbeleid studiekiezer. Klinische psychologie studiekiezer. Theoretische en experimentele psychologie studiekiezer. Eenjarige master in Sociaal Werk studiekiezer. Over de opleiding.

Contacteer ons