Meer resultaten voor opleiding pedagogiek

opleiding pedagogiek
Hbo-opleiding Pedagogiek.
Met laatstgenoemde specialisatie word je opgeleid tot leraar in sociaal-agogische vakken op mbo-spw opleidingen. Het verschil tussen Pedagogiek en een opleiding als Sociaal-Pedagogische Hulpverlening SPH is dat Pedagogiek zich uitsluitend richt op kinderen en opvoeders, terwijl SPH zich ook op andere doelgroepen richt.
Cursus Pedagogiek Cursus als Thuisstudie NHA.
Is dit niet de cursus van je keuze, sluit dan dit venster en rond je inschrijving af in je andere venster. Doorgaan met inschrijven van de cursus Pedagogiek. Selecteer variant van gratis proefles. Jouw bewaarde opleidingen. Je hebt nog geen opleiding als favoriet toegevoegd.
Opleidingen Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen Universiteit Gent.
Klinische psychologie studiekiezer. Theoretische en experimentele psychologie studiekiezer. Pedagogische Wetenschappen, met afstudeerrichtingen.: Pedagogiek en onderwijskunde studiekiezer. Psychologie, met afstudeerrichtingen.: Bedrijfspsychologie en personeelsbeleid studiekiezer. Klinische psychologie studiekiezer. Theoretische en experimentele psychologie studiekiezer. Eenjarige master in Sociaal Werk studiekiezer. Over de opleiding.
HBO Pedagogiek volg jij flexibel bij Hogeschool NTI!
Wat leer je tijdens HBO Pedagogiek? Tijdens HBO Pedagogiek leg je een stevige basis op pedagogisch vakgebied. Hierdoor kun je na de opleiding direct aan de slag als pedagoog. Tijdens de Pedagogiek opleiding volg je onder andere de volgende vakken.:
Universiteit Gent: Bachelor of Science in de pedagogische wetenschappen pedagogiek en onderwijskunde.
Belangrijk hierbij is het feit dat de opleiding een evenwicht biedt tussen een algemene opleiding en een zekere specialisatie via de opties. Pedagogiek en onderwijskunde Voor onderwijskundigen bestaat het ruime werkveld uit diverse vormen van opleiding en vorming. Afhankelijk van de plaats waar je werkt, ligt het accent meer op het ontwerpen van programmas, beleidsadvisering, begeleiding van leerkrachten, ondersteuning van scholen en instellingen of meer op het onderzoek.
Pedagogie van het jonge kind Arteveldehogeschool Gent.
Studeren combineren met werk en/of een gezin? Volg de opleiding via het SWITCH-traject. Naar het buitenland. Zin om een deel van je studie in het buitenland te doen? Het kan, zowel voor lessen als voor stage. Wat na je opleiding?
BRU45.
Universiteit Gent: Master of Science in de pedagogische wetenschappen pedagogiek en onderwijskunde.
Studenten krijgen binnen de aangeboden kaders veel vrijheid in het kiezen van hun focus, perspectief, themas, onderzoekcontexten, Het grote aantal professoren die in deze afstudeerrichting lesgeven staat garant voor een zeer breed expertisedomein waarop studenten hun masterproef en stage kunnen enten. De onderzoeksstage is één van de belangrijkste bouwstenen van de opleiding naast de masterproef. In deze stage is er, naast een meedraaicomponent, aandacht voor een onderzoekluik waarin studenten een educatieve vraag van de stageplaats aanpakken. Stagecontexten weerspiegelen de volle breedte van de hierboven beschreven contexten. Stages worden ook in een internationale context uitgevoerd. Belangrijk is dat in deze afstudeerrichting een aantal vakken equivalent zijn met opleidingsonderdelen uit de Specifieke Lerarenopleiding SLO. Afhankelijk van je afstudeerrichting, kom je als pedagoog in diverse sectoren terecht. Vanuit de afstudeerrichting Pedagogiek en Onderwijskunde kun je terecht in een zeer breed werkveld.

Contacteer ons