Zoeken naar mode opleiding

mode opleiding
Modetechnologie Hogeschool Gent.
Wil je je focus na deze opleiding verleggen naar materialen en leren hoe je tot duurzame, functionele textieloplossingen komt voor fashion, gezondheid, sport en bescherming? Dan kan je met dit diploma in een tijdsspanne van 2 jaar nog een bachelor in de textieltechnologie behalen.
Opleiding Modeontwerper SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
Deze opleiding kan ook op maat van uw bedrijf. Iedereen die professioneel in de mode en kledingswereld aan de slag wil. De opleiding duurt 3 jaar en bestaat uit diverse modules. 1ste jaar Lesdag woensdagavond 10 maandagavonden gespreid over het cursusjaar!
Modeontwerper Syntra AB.
Diploma of getuigschrift. Bespaar op je opleiding. Ik heb een vraag over deze opleiding. Deze opleiding op maat van je bedrijf? Over de cursus. Ben je creatief, heb je een passie voor mode en ben je gedreven om kledij en accessoires ontwerpen?
Mode AP Hogeschool.
Ben jij een creatieve denker? Iemand met een unieke kijk op de wereld en veel zin om dat op een verrassende en originele manier te tonen? Dan is de afstudeerrichting Mode van de opleiding Beeldende Kunsten misschien wel iets voor jou.
Mode Opleidingen Onderwijs KASK Conservatorium.
Je leert omgaan met materie en de bewerking ervan kleur, textuur, prints en je wordt ingeleid in het ontwerpen met CADapplicaties Illustrator, Photoshop. Tijdens de drie bachelorjaren volg je telkens ook een mode-specifiek theorievak: Geschiedenis van de mode, Mode-actualiteit en Sociologie van de Mode. Daarnaast bevat je opleiding een grondige kennismaking met kunstgeschiedenis, kunstenaarsteksten, literatuur, filosofie, psychologie en antropologie.
Mode en textiel SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Textielprints ontwerpen met Adobe Photoshop. Trendonderzoek en collectieontwikkeling voor textiel en mode. Voltijdse dagopleiding Modeontwerper. Patroontekenen: modelstudie kleed specialisatie. Ex-cursist Karolien over de opleiding modeontwerper. Karolien Saerens koos voor de opleiding modeontwerper en heeft nu een boeiende carrière in de modewereld.
Mode Crescendo CVO.
Deze opleiding brengt je de nodige kennis en vaardigheden bij voor mode en interieur. Lees verder over Mode en interieur. Modist Hoeden maken. De opleiding modist brengt je de nodige kennis en vaardigheden bij op vlak van hoeden maken, hun afwerking en eigen ontwerpen creëren.
De modescholen op een rij: welke opleiding past bij jou? ELLE.be.
Deze academie biedt twee interessante opleidingen aan: mode en schoenenontwerp vooral dat laatste maakt de school bekend. Qua opleiding kan je kiezen tussen een traject van 4 jaar 10 uur les per week of een specialisatie van 2 jaar 8 uur les per week.

Contacteer ons