Meer resultaten voor mode opleiding

mode opleiding
Mode CVO.
Je ziet plots goed wat de provincie allemaal doet Provincie Antwerpen. Deze website maakt gebruik van cookies. Deze melding sluiten. Wil je zelf eenvoudige kleding maken of ben je gepassioneerd door mode en maak je liefst eigen creaties? Welkom in de opleiding mode!
Modeontwerper Syntra AB.
Diploma of getuigschrift. Bespaar op je opleiding. Ik heb een vraag over deze opleiding. Deze opleiding op maat van je bedrijf? Over de cursus. Ben je creatief, heb je een passie voor mode en ben je gedreven om kledij en accessoires ontwerpen?
Mode Opleidingen Onderwijs KASK Conservatorium.
Je drijfveer als student mode aan het KASK is dan ook vooral het neerzetten van een innoverend, avant-garde modebeeld als sign of our times. Doorheen alle onderdelen van je opleiding ben je in intensieve dialoog en wisselwerking met verschillende docenten, die je vanuit hun visie en ervaring sturen en begeleiden.
Scholen met een mode-opleiding.
Wie zijn wij. Scholen met een mode-opleiding. Alle Vlaamse scholen en opleidingscentra die een mode-opleiding aanbieden, hebben wij voor u opgelijst. Mocht u een fout vaststellen, graag een seintje op 02 481 53 50 of info@ivoc.be. Cvo De Ledebaan De Welvaert Aalst.
Voltijdse dagopleiding Modeontwerper SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Wie de module Ondernemen van SYNTRA niet voltooid maar wel slaagt voor de andere examens en eindproeven ontvangt het getuigschrift Modeontwerper, Dameskleermaker" en Patroontekenaar. Modeontwerper, een veelzijdige en creatieve opleiding. Ontdek alles over Mode en textiel. Is mode je passie?
De modescholen op een rij: welke opleiding past bij jou? ELLE.be.
De opleiding bevat ook een atelier Accessoires en Schoenen. Hier wordt naar nieuwe technologieën gezocht om mode, kunst en wetenschap te verenigen. Klik hier voor meer info. La Cambre Mode Brussel. La Cambre biedt een opleiding over 5 jaar aan, en dit voor 2 afdelingen: styling en modeontwerp.
Mode en textiel SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Textielprints ontwerpen met Adobe Illustrator. Textielprints ontwerpen met Adobe Photoshop. Trendonderzoek en collectieontwikkeling voor textiel en mode. Voltijdse dagopleiding Modeontwerper. Ex-cursist Karolien over de opleiding modeontwerper. Karolien Saerens koos voor de opleiding modeontwerper en heeft nu een boeiende carrière in de modewereld.
Opleiding Modeontwerper avond Mode Textiel opleidingen Syntra Brussel.
Module 4: Commercieel ontwerpen 32 lessen. Deze opleiding loopt op donderdagavond van 18u30 tot 22u op campus Ukkel.De module technische vaardigheden loopt op zaterdagvoormiddag van 9 tot 12u30. Voor wie is deze opleiding bestemd. Volwassenen die gepassioneerd zijn door mode en creatief zijn.

Contacteer ons