Meer resultaten voor mode opleiding

mode opleiding
Modeontwerper Syntra AB.
Diploma of getuigschrift. Bespaar op je opleiding. Ik heb een vraag over deze opleiding. Deze opleiding op maat van je bedrijf? Over de cursus. Ben je creatief, heb je een passie voor mode en ben je gedreven om kledij en accessoires ontwerpen?
Modetechnologie Hogeschool Gent.
Wil je je focus na deze opleiding verleggen naar materialen en leren hoe je tot duurzame, functionele textieloplossingen komt voor fashion, gezondheid, sport en bescherming? Dan kan je met dit diploma in een tijdsspanne van 2 jaar nog een bachelor in de textieltechnologie behalen.
Mode Opleidingen Onderwijs KASK Conservatorium.
Je drijfveer als student mode aan het KASK is dan ook vooral het neerzetten van een innoverend, avant-garde modebeeld als sign of our times. Doorheen alle onderdelen van je opleiding ben je in intensieve dialoog en wisselwerking met verschillende docenten, die je vanuit hun visie en ervaring sturen en begeleiden.
Scholen met een mode-opleiding.
Wie zijn wij. Scholen met een mode-opleiding. Alle Vlaamse scholen en opleidingscentra die een mode-opleiding aanbieden, hebben wij voor u opgelijst. Mocht u een fout vaststellen, graag een seintje op 02 481 53 50 of info@ivoc.be. Cvo De Ledebaan De Welvaert Aalst.
De modescholen op een rij: welke opleiding past bij jou? ELLE.be.
Deze academie biedt twee interessante opleidingen aan: mode en schoenenontwerp vooral dat laatste maakt de school bekend. Qua opleiding kan je kiezen tussen een traject van 4 jaar 10 uur les per week of een specialisatie van 2 jaar 8 uur les per week.
Opleiding Modeontwerper avond Mode Textiel opleidingen Syntra Brussel.
Module 4: Commercieel ontwerpen 32 lessen. Deze opleiding loopt op donderdagavond van 18u30 tot 22u op campus Ukkel.De module technische vaardigheden loopt op zaterdagvoormiddag van 9 tot 12u30. Voor wie is deze opleiding bestemd. Volwassenen die gepassioneerd zijn door mode en creatief zijn.
Mode en textiel SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Textielprints ontwerpen met Adobe Illustrator. Textielprints ontwerpen met Adobe Photoshop. Trendonderzoek en collectieontwikkeling voor textiel en mode. Voltijdse dagopleiding Modeontwerper. Ex-cursist Karolien over de opleiding modeontwerper. Karolien Saerens koos voor de opleiding modeontwerper en heeft nu een boeiende carrière in de modewereld.
Mode Crescendo CVO.
Deze opleiding brengt je de nodige kennis en vaardigheden bij voor mode en interieur. Lees verder over Mode en interieur. Modist Hoeden maken. De opleiding modist brengt je de nodige kennis en vaardigheden bij op vlak van hoeden maken, hun afwerking en eigen ontwerpen creëren.

Contacteer ons